فروشگاه فایل کده

پایان نامه. طرح توجیهی. مقاله،تحقیق،حل المسائل، جزوه،گزارش کار،پاورپوینت،قرارداد،سال 1398

فروشگاه فایل کده

پایان نامه. طرح توجیهی. مقاله،تحقیق،حل المسائل، جزوه،گزارش کار،پاورپوینت،قرارداد،سال 1398

پایان نامه در مورد قارچ خوراکی تکمه ای سفید

پایان نامه در مورد قارچ خوراکی تکمه ای سفید

بررسی قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی و خصوصی برای صفت عملکرد در ده ایزوله خالص هموکاریون قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus)

پایان نامه کارشناسی ارشد زراعت گرایش اصلاح نباتات در 74 صفحه

چکیده: امروزه تأمین غذا و بویژه پروتئین در کشورهای در حال توسعه به یکی از مسائل بنیادی تبدیل شده است. پروتئین مورد نیاز انسان از دو منبع اساسی شامل منابع حیوانی و دیگری منابع گیاهی قابل تأمین است. پروتئین گیاهی شامل حبوبات، غلات و میوه‌جات و سبزیجات است و پروتئین حیوانی عمدتاً شامل گوشت دامها، طیور، آبزیان و فراورده‌های لبنی و دامی می‌باشد. در ایران، کمبود میزان بارش سالیانه، تخریب اراضی کشاورزی، جنگلها و مراتع، آلودگی بیش از حد منابع آبی، عدم استفاده صحیح و اصولی از نهاده‌های زراعی و مهمتر از همه سوء مدیریت، باعث مشکلات زیادی در تأمین پروتئین شده است. هم اکنون کشور ما بیش از 65 میلیون جمعیت دارد و پیش‌بینی می‌شود تا سال 1400 هجری شمسی این رقم به80 میلیون نفر برسد. با افزایش روزافزون جمعیت و تغییر الگوی مصرف مقدار غذای سرانه و مصرف کل غذا افزایش خواهد یافت. با توجه به مشکلات فوق، در آینده یکی از بحرانی‌ترین مسائل کشور ما، مسئله تأمین پروتئین خواهد بود.

فهرست مطالب:

  • چکیده
  • فصل اول: مقدمه
  • دلایل عمده عملکرد پایین قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید در ایران
  • فصل دوم: بررسی منابع
  • تاریخچه پرورش قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید
  • آشنایی اجمالی با قارچ خوراکی تکمه‌ای سفید
  • طبقه‌بندی
  • رده بندی
  • اندام شناسی
  • مشخصات پرگنه در کشت خالص
  • نامگذاری علمی
  • تقسیم بندی واحدهای سلولی میسلیوم از لحاظ تعداد و ترکیب‌بندی هسته‌ای
  • چرخه زندگی
  • بررسی الگوهای چرخه زندگی
  • الف: هموتالیسم
  • ب: هتروتالیسم
  • ژنتیک
  • روشهای بهبود نژادی
  • گزینش از طریق کشت تک اسپوریکشت بافت
  • تهیه نقش اسپور
  • الف: تک اسپوری
  • ب: چند اسپوری
  • اختلاط ساده
  • تلاقی هدفمند هموکاریون‌ها
  • بدست آوردن هموکاریون و تایید آنها
  • ـ روش سنتی تأیید هموکاریون‌ها
  • ـ تهیه و تایید هموکاریونهای والدی به روش تهیه پروتوپلاست ۰
  • ـ تایید هموکاریونها با استفاده از نشانگر RFLP0
  • ـ تایید هموکاریون‌ها با استفاده از نشانگر RAPD
  • انجام تلاقی بین هموکاریونها و تایید هیبریدها
  • الف: استفاده از نشانگرهای غذایی
  • ب: استفاده از آیزوزایم‌ها
  • ج: استفاده از نشانگرهای مقاومت
  • اصلاح برخی صفات با استفاده از روش تلاقی هیبریدها:
  • د: استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی
  • مراحل انجام آزمون اصلاحی از طریق دورگ‌گیری هدفمند
  • ـ کشت اسپور
  • ـ جداسازی تک اسپورها
  • ـ تهیه اسپاون
  • آزمون میوه‌دهی
  • الف: تهیه بستر کشت
  • ب: مراحل پرورش و میوه‌دهی
  • تولید پریموردیا در سطح محیط کشت
  • تولید اجسام میوه دهی در اسپاون
  • ج: تولید اندام باردهی در کمپوست
  • مهندسی ژنتیک
  • ـ انتقال ژن
  • ـ اختلاط پروتوپلاستها
  • فصل سوم: مواد و روشها
  • تهیه نژادها
  • روش تهیه محیط کشت غذایی PDA
  • روش کشت هموکاریون‌ها
  • روش تلاقی هموکاریون‌ها
  • نمونه‌گیری از منطقه تلاقی
  • تهیه اسپاون مادری از هیبریدها
  • تلقیح دانه‌های گندم با کشت هیبرید
  • تهیه بستر کشت (کمپوست)
  • هوادهی و افت سریع دما
  • محاسبه قابلیت ترکیب‌پذیری
  • محاسبه واریانس ترکیب‌ پذیریی
  • محاسبه واریانس افزایشی و غالبیت
  • فصل چهارم: نتایج و بحث
  • نتایج بررسی سرعت رشد
  • تیپ رشدی پرگنه هموکاریون
  • سرعت رشد در هتروکاریو‌ن‌ها
  • تهیه اسپاون
  • آزمون میوه‌دهی
  • جدول تجزیه واریانس
  • جدول قابلیت ترکیب‌پذیری عمومی
  • جدول قابلیت ترکیب‌پذیری خصوصی
  • جدول مقادیر اجزاء ژنتیکی
  • ضریب همبستگی
  • پیشنهادات
  • منابع
  • پیوست
  • چکیده انگلیسی
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 74


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.