X
تبلیغات
رایتل
گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه - دانلود طرح توجیهی
پایان نامه. طرح توجیهی. مقاله
فروشگاه ساز رایگان فایل
گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه
دوشنبه 28 مرداد 1392 ساعت 12:27 | نوشته ‌شده به دست علیزاده

گزارش کارآموزی کارخانه تولید نوشابه

خلاصه ابتدایی گزارش : در ابتدا قوطی های شکل نگرفته ( perform ) در مخزن هاپر ذخیره می شوند. سپس این ( perform ) ها به وسیله یک موتور ( خط انتقال ) و غلطک یا ردیف کن که آن ها را در یک ردیف قرار می دهد وارد دستگاه سیدل ( sidel ) می شوند در این دستگاه perform ها تبدیل به قوطی می شوند. قوطی های شکل گرفته بعد از خارج شدن از دستگاه سیدل به وسیله خط انتقال ( ایر کانوایر ) به دستگاه پت برگردان منتقل می شوند. دستگاه پت برگردان بطری ها را ردیف کرده و در طول کانوایر هوا انتقال می دهد. خطوط ایر کانوایر دارای چندین فن می باشند که در بخش های مختلف مسیر کانوایر قرار میگیرند. این فن ها هوا را گرفته و به خطوط کانوایر منتقل می کنند تا بطری ها را حرکت دهند. بعد از دستگاه پت برگردان بطری ها به وسیله ایر کانوایر از قسمت un clean ( سیدل و پت برگردان ) خط تولید به قسمت clean خط تولید منتقل می شوند. در این قسمت بطری ها پس از گذشتن از ایر کانوایر به دستگاه renser منتقل می شوند این دستگاه وظیفه شستشو کردن بطری ها را بر عهده دارد. بعد از دستگاه renser بطری ها به دستگاه فیلر ( filler ) منتقل میشوند. در این قسمت دستگاه فیلر شربت آما ده شده در قسمت شربت سازی را به همراه گاز CO2 وارد بطری می کند و بطری ها را پر می کند. مراحل تهیه شربت در شربت سازی به این شکل می باشد که در ابتدا آب کشیده شده از چاه در یک تانکر بزرگ ذخیره می شود. سپس از آن تانکر به یک تانکر دیگر منتقل می شود تا ضدعفونی و میکروب کشی شود در این تانکر زاج ، آهک ، کلسیم و کلر به میزان مشخص به آب اضافه می شود تا آب را ضد عفونی نمایند. پس از انجام این عمل آب به یک تانکر دیگر منتقل می شود و از آنجا به بخش آبسازی منتقل می گردد. در این بخش آب را از چندین فیلتر که شامل : فیلتر های شن ، فیلتر های کربن ، پولیشر و همچنین از یک فیلتر زؤلیت که سختی گیر آب می باشد عبور می دهند که پس از عبور از این بخش ها آب در صورت نیاز به آب آشامیدنی به یک تانکر جدا منتقل می شود تا با افزوده شدن مواد نگه دارنده و سایر مواد به بخش تولید منتقل شود. ولی در صورت نیاز به نوشابه آب به قسمت شربت سازی منتقل می شود در قسمت شربت سازی ابتدا شکر از طریق ماردون که منتقل کننده شکر می باشد به تانکر های مربوط به حل کردن شکر منتقل می شود. . .

فهرست مطالب:

  • مقدمه
  • معرفی شرکت
  • خلاصه ای از نحوه تولید محصول شرکت
  • شرح دستگاه های به کار رفته در شرکت
  • چیلر
  • کمپرسور سیاد
  • سیدل
  • پت برگردان
  • ایر کانوایر
  • رینسر
  • میکسر
  • فیلر
  • چکمت
  • کد زن
  • لیبل زن
  • شیرینگ
  • سایر قطعات به کار رفته در شرکت
  • سنسورها
  • استارترها
  • فیوزها
  • ترانسدیوسرها
  • سروو موتورها
  • رله های کنترل سطح مایعات
  • منابع
...

فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 53


برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید


چاپ این مطلب: کلیک کنید

(1 لایک)
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.
آریافایل
 
فایل های خود را بفروشید
آمار
بازدیدکنندگان : 66457